RU
UA EN
заказать звонок

CLEAN SEA LLC — генеральний агент BELGICA у порту призначення Одеса

CLEAN SEA LLC — Генеральний агент т/х BELGICA у порту Зебрюгге, під час транзиту через протоки Босфор та Дарданелли та, нарешті, у порту призначення Одеса.

Ми спокійно та ефективно візьмемо на себе всі повсякденні рутинні завдання на т/х Belgica 24 години на добу та 7 днів на тиждень.
Ми подбаємо про негайне оформлення необхідних матеріалів, перекидання екіпажу, митну документацію та декларування відходів.

Наші послуги та задоволення потреб клієнтів є першочерговими завданнями!

10.06.2022 Засновник компанії LLC Clean Sea взяв учать у Зерновій конференції у місті Будапешт

Угорщина є серйозною економічною країною в ЄС, найважливішою річкою країни Дунай є важливою сполучною ланкою в товарообігу між Сходом і Заходом.    Завдяки біржі Сечені нам вдалося відвідати захід, який віддає належне ринку Південно-Східної Азії.    Цього року KS Agrar, Donausoja та Südwestdeutsche Warenbörsen e.V.  ми подумали, як ми можемо підтримати середні агрокомпанії в Україні. ..

02.06.2022 Засновник компанії LLC Clean Sea Юрій Печерський відвідав аграрну конференцію у Польші Polish Grain Day.

Засновник компанії LLC Clean Sea Юрій Печерський відвідав аграрну конференцію у Польші Polish Grain Day. Зараз час, коли потрібно шукати нові логістичні можливості для ескпорту української продукції. Ми готовити надавати логістичні маршрути щодо експорту української сільсько-господарської продукції через термінали і порти Польші, Румунії і Угорщини. Будемо ради допомоги українській економіці у цей непростий час.

Спасибо за заявку!
Наш менеджер свяжется с Вами в ближайше время!
Оставьте заявку и мы свяжемся с Вами
Оставьте заявку и мы свяжемся с Вами